C'est la vie

Back at work

 

 

Måndag och tillbaka på kontoret. Trots lite sömn, och det faktum att det är just måndag, är jag inte på dåligt humör idag. Trots den där tråkiga, typiska parisienne-kvinnan som snäste till mig för att jag var i vägen för henne när hon skulle gå av metron. Ursäkta mig madame, men det är oundvikligt när det är fullproppat på tunnelbanan. Det är typiskt under rusningstrafik i Paris. Folk visar verkligen tydligt att de tänker ”tu me fais chier, putain de merde!”, när de med typiska franska ansiktsuttryck snäser åt en någonting obegripligt. Det är som att den här staden gör alla till arroganta och miserabla människor 5 dagar i veckan.

 

Oh well, that’s the way it is. Nu ska jag äta lunch!

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.