C'est la vie

And it was all yellow

Jag råkade köpa en ganska äcklig avokado. Dyr var den dessutom eftersom jag köpte den på Dailymonop’. Envis som jag är tänkte jag ”nej jag ska minsann äta den här jäkla avokadon”. Till slut gav jag upp och skrapade bort det från mackan. Är det inte typiskt? Så det blev tråkiga äggmackor utan avokado, vilken inte direkt var den lyxigaste lunchen jag ätit på en fredag. Men mat var det i alla fall.

Nu ska jag snart iväg för en fika med den här stockholmaren som är på besök i Paris. Det kommer nog få mig att glömma den hemska avokado-upplevelsen. Ja och en kopp café crème. Gott. Först ska jag tömma diskmaskinen, hänga tvätt och fredagsstäda lite i sovrummet.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.