Fun stuff

And all that jazz

Den här helgen tar jag det piano. Efter en vecka med födelsedagsmiddag på restaurang, utekväll och för lite sömn behöver jag vila upp mig. Så det blir nog hemmamys ikväll igen. Nu på eftermiddagen var Precious här för lite fika oh tjejsnack, och strax ska vi mötas upp igen för en tur in till stan. Det är någonting som är bra med Paris, butikerna stänger inte förrän kl 20 på lördagar. Jag tänkte kika lite på COS för jag har tänkt gå dit ända sen jag kom hit men det har inte blivit av. Jag känner för att köpa något vårigt!

Kanske blir det en liten apéro efter det också innan middagen. Det är ju Paris Fashion Week så Marais lär ju vara fullt av ”fashion people”.

Bilder från i torsdags på Bonheur des Dames. Det var 30-talstema så allt var lite burleskt. Mannen på bilden var amerikan och troligtvis cabaret-artist. Han både dansade och sjöng. Han hade stringkallingar och stumpebandshållare. Haha.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.