Fun stuff

An unexpected night

 

 

Vilken kväll jag hade igår. Jag hade ställt in mig på en lugn hemmakväll och satt och deppade i soffan, Men så övertalade Linda mig att åka hela vägen ner till Montparnasse för ett event hon var bjuden på genom jobbet. Jag fick ljuga i dörren och säga att jag var hennes praktikant 😉 Ett företag hade hyrt en del av en restaurang och bjudit in folk från olika event-agenturer. Detta var inget tråkigt mingel-event där man fick ett glas dåligt vin och någon sketen snitt. Nej det bjöds på fois gras, ostron, champagne, alla möjliga sorters snittar, mojitos, mini-efterrätter, ostar… Musik pumpade ut och alla var så glada och trevliga. Ja ni hör ju. Inte den där stela ”jaha och vad jobbar du med då”-konversationen.

 

Och vilken rolig kväll. Även Natalie var med. Det slutade med att vi stod på dansgolvet och dansade oss svettiga (jag fick ta en dusch när jag kom hem till och med) till Abba och 90-talsmusik. Och gud som jag skrattade. Mina vänner är underbara. Så himla roliga, haha! Vi har alltid så kul ihop. Det var precis vad jag behövde just nu för det gav mig så mycket energi och motivation.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Så roligt att höra! Ofta kan sådana där spontana kvällar som man inte har några som helst förväntningar på bli de allra mest lyckade! Önskar dig en fortsatt fin fredag och bra start på helgen! Kram

  • Jasmine

    Vad glad jag blir av att höra! Sådana kvällar är som balsam för själen. Haha jag tror vi båda är ego= vi gillar varandra för att vi påminner om varandra:D Tror förresten inte bara det är fransmän som inte kan planera, även italienare (sydeuropéer generellt) Jag har dock turen att vara tillsammans med en karl som gillar sånt. Punktlig är han med. Det är tur han har något "svenskt" som kan väga upp alla tröttsamma sydeuropeiska tendenser;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.