C'est la vie

All We Need Is Just A Little Patience

 

 

Idag är sista dagen på detta året. I morgon börjar ett nytt år som ska bli så mycket bättre än 2012. Nu hoppas jag bara att denna dagen går till historien för den började inte bra alls. Christophe vaknade på fel sida idag och har spenderat hela förmiddagen med att tjura och vara irriterad. Negativ energi som han kunnat hålla för sig själv. Till slut blir ju även jag på dåligt humör. Sedan är han så barnslig så han säger ”jaha så det är mitt fel att du är på dåligt humör nu”. Damn straight mister! Jag har ganska bra tålamod med människor men till slut brister det och då blir jag fly förbannad, haha! Sedan kom han med svansen mellan benen och insåg sitt misstag, så klart.

Män alltså, vad är det för ett jäkla släkte?!

 

Jaja, det är nyårsafton och ikväll kommer min kompis Katrin och hennes bror över på middag. Nu ska jag iväg och handla maten. Efter mycket om och men fick jag en bra idé för huvudrätten. Det kommer bli riktigt bra det här.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.