Travels

All set and ready to go

 

 

Äntligen fredag! Inte bara för att det är helg utan också för att jag ska ta flyget norrut. Väskan är packad och jag är redo. Först ska jag dock jobba några timmar, men som vanligt på fredagar slutar jag kl 17. Jag hoppas bara jag får allt gjort till dess. Jag är borta en hel vecka och allting ska klaffa fram tills jag är tillbaka, men jag har avancerat ganska bra i veckan så det ska nog inte vara några problem. 

 

Nu ska jag stänga datorn och packa ner den också. Det ska bli riktigt roligt att konka på resväskan i metron… Tur det finns rulltrappa på Bonne Nouvelle! Om den inte fungerar är jag död… men jag chansar för inga av de andra stationerna jag kan åka till har rulltrappa hela vägen upp. 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.