Vardagslyx

All of your pieces

 

 

Ibland kan sådana triviala saker göra vardagen lite roligare och få en att tänka positivt. Som att få prata av sig med någon som står en nära, upptäckten av att ens favoritprogram kommit ut med två nya avsnitt och en skål med glass i sängen. Ungefär så såg min tisdagskväll ut och jag somnade men en skön känsla i kroppen. Ibland glömmer jag att leva i stunden. Att se de där elementen i livet som ljusar upp och nyanserar. Dessutom har jag faktiskt en hel del att se fram emot nu i höst. Som resan till London, kryssning till Oslo, födelsedagar (däribland min egen), jobbresa till Litauen, fester, julmiddag med jobbet, besök från vänner och ett spännande projekt på jobbet. Som sagt. Det gäller att se livet från den ljusa sidan.

 

Förresten, där Monaco-inlägget som dök upp på bloggen igår råkade jag av misstag radera. Jag skrev om det lite och det kommer upp senare idag i stället. 

 

 

 

0

0 kommentarer

  • teruko

    Klokt tänkt. Inte alltid förvisso, men ofta, kan man välja vilken inställning man ska ha till vardagen. Viljan kan vara till god hjälp när det känns oroande negativt. Din höst ser ju härligt ut upplevelsemässigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.