C'est la vie

A week in my life

 

Igår när jag lämnat ett par skor för omklackning så tog jag en promenad längs med Kungsgatan. Det var så skönt att gå där i allén med träden som ett skyddande tak över huvudet. Jag älskar verkligen träd, och just den här platsen är en av mina absoluta favoriter i Malmö. På kvällen cyklade jag de 500 metrarna bort till Stina. Hon bjöd på tacos som vi åt medan vi slötittade på en halvdålig film i våra skönaste myskläder. En perfekt söndagskväll med en bästa vän. Det kan inte bli bättre. 

 

Jag sitter just nu på tåget till jobbet och lider lite smått av en molande huvudvärk. Jag hoppas verkligen att det går över för just nu har jag inte tid att vara sjuk. Vi är i slutskedet av ett projekt på jobbet och de närmsta 2 veckorna kommer jag spendera väldigt mycket tid på kontoret. Plus andra grejer jag har bokade på kvällarna och till helgen som kommer innebära en stor brist på fritid. Förhoppningsvis kan jag klämma in lite träning i alla fall för jag tror att det behövs just nu.

 

Oh well. Nu är jag strax framme på jobbet. Dags för frukost och kaffe, sedan ska jag kickstarta den här måndagen! 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.