C'est la vie

A smell of coffee and perfume

 

 

 

Idag är det ganska trist väder här. Det kändes tomt efter att C gått från lägenheten i morse och lämnat efter sig en svag doft av kaffe blandat med hans goda parfym. Jag hade helst velat att han stannade kvar så jag kunde få en puss var tionde minut och skratta åt hans knäppa humor hela dagen. Jag får helt enkelt vänta tills ikväll.

 

Däremot passar det bra med en städ- och fixardag när jag ändå inte behöver åka iväg någonstans innan jobbet så nu ska jag sätta igång med det. P skulle komma förbi på en fika också. Det ser jag fram emot.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Som svar på var blusarna kommer från i ett inlägg jag gjort. Jag vet inte!!?? Var inne och kollade på zalando (den jättestora tyska webbutiken) och där hittade jag den. Var inte så värst dyr heller om jag minns rätt? Fast saker är ju inte så jättedyrt nu längre, förhållandevis. Den svenska kronan är rätt så stark:) När jag vaknade i morse hade jag samma känsla som du. Fast jag var tvungen att gå upp tjugo över 7. Vaknade med värsta paniken i lördags och trodde det var fredag. I morse när jag vaknade hoppades jag att det var samma sak igen. Men nej……Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.