Fun stuff

A Great Birthday

 

 

Tack för alla gratulationer bloggvänner! Jag har haft en så himla fin födelsedag ska ni veta. Christophe skämde ju som sagt bort mig med skönsång, bakelser och brunch i morse. Blommorna står fint i vasen också. Sedan gick vi ner på stan och jag fick en riktigt snygg jacka i födelsedagspresent. Ni ska få se den på. Även han köpte en snygg höstkappa. Riktigt stilig är han i den. Vi hann med en fika på Printemps terrass också. Ni ser ju själva vilken smashing vy man har därifrån. Bästa födelsedagsutsikten!

 

Dessutom har familj och vänner ringt och sjungit (så himla fint!) samt skickat fina grattismeddelanden hela dagen. Vad lyckligt lottad jag är. Så fina människor jag har i min närhet. Tack igen alla ni nära och kära som läser bloggen! Ni vet vilka ni är <3

 

Ni blir det middag på restaurang och sedan får den här födelsedagen vara över för den här gången. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.