Things I like

A girl’s gotta eat

 

 

Jag gick faktiskt till gymmet igår. Behöver jag säga att jag är stolt över mig själv? För det är jag! Sedan gjorde jag en klassisk Paris-sallad. Parmaskinka med tomat, mozzarella, avokado och mâché. Jag hade typiska rätter jag lagade till i Paris. Ni vet enkla grejer i brist på plats och energi. Sallad med parma, omelette med avokado/tomat-sallad, ratatouille med fisk från Picard och pasta carbonara har blivit rätter som förknippas med Paris för mig. Jag håller liksom kvar i minnena genom mat. Som med det mesta annat skulle jag vilja säga.

 

För övrigt så börjar jag sakna en del från Frankrike. I matväg såklart, alltid maten.

Utan vederböres ordning:

 

Saucisson sec

De små minimozzarella-bollarna från Monoprix Gourmet

Billigt vin (nästan lika nödvändigt som mat)

La Brique-osten

Monoprixs egna pesto (godast utan konkurrens)

Macarons från Jean-Paul Hévin

Färsk baguette (la rustique)

Kokosyogurt från Mamie Nova

Les petit sablés från Michel et Augustin

 

And so on and so on…

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.