C'est la vie

A Fresh Start

 

 

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Brukar man inte säga så ett tiotal gånger per år?

NU jäklar ska jag… börja träna/sluta röka/dricka mindre på helgerna/äta mindre godis/inte hoppa över lunchen/sluta impuls-shoppa/börja spara/ha bättre ordning på skrivbordet/jobba mindre/hitta ett jobb etc etc.

 

Ändå står man där i februari med en cigg i handen på en inflyttningsfest och spenderar lönehelgen med att prova 99-kronors toppar på H&M som man inte behöver. Januari är månaden då en miljard människor ger löften de vet att de inte kommer kunna hålla. Känner ni igen er? Jag är likadan men just nu behöver jag verkligen ändra på en hel del i mitt liv som gör att vardagen inte flyter på som den borde. Nytt år är lika med en nystart. I alla fall för mig. Jag börjar med att gå upp tidigt, äta en nyttig frukost och få lite ordning på röran på skrivbordet (jag har inget sådant i och för sig men det är väl därför jag inte har någon ordning på mina papper).

 

Ni som börjat jobba igen efter en skön julledighet, jag hoppas att dagen går hyfsat smärtfri.

Ni som är lediga, njut!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ja, nyår lite som en tabula rasa för oss. Vad många dock gör "fel" är att gå ut med allt för höga mål och ambitioner. Rome wasn’t built in a day. Istället är det bättre att jobba med små förändringar som i längden leder till en mer hållbar livsfilosofi. Jag har inga direkta löften för det nya året, men däremot flera mål och ambitioner. Skall verkligen göra mitt yttersta för att detta skall bli ett bra år och jag önskar dig detsamma! Kram

  • Sarah i NYC

    Mitt enda nyårslöfte blir att inte skjuta upp saker till sista minuten utan faktiskt göra saker i god tid. Ett enda, men stort ändå med tanke på hur mycket jag skjuter upp saker! Fascineras av dina avocado och äggmackor. Låter så fruktansvärt äckligt, men ser jättegott ut på bilderna. Ska nog ta och våga mig på det, nån dag när jag har tid att äta frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.