C'est la vie

A French Guy Who Loves Swedish Food

 

 

Christophe verkar inte förstå det här med att jag försöker ransonera på mitt svenska matförråd. Igår gjorde han mackor till lunch och jag höll på att få en mindre hjärtattack när jag såg att han gjort 6 smörgåsar på mitt knäckebröd. SEX stycken. Seriöst? Det är typ halva paketet. Nu är jag inne på mitt sista paket minirut och även om det går att köpa Wasas knäckebröd här så är det dubbelt så dyrt och så finns det bara tre varianter, varav jag bara tycker om en sort. Det blir lite tråkigt i längden att äta det. 

 

Sedan köpte jag även med tunna skivor skinka (jag vet att det är lite wierd men jag ÄLSKAR den skinkan) och fryste ner halva paketet. Två dagar efter jag tinat upp det var det slut. Han lägger liksom tre skivor på varje macka medans jag själv snålar med en skiva. Det känns så fel. Så orättvist. Han äter upp allt. Marabou apelsinkrokant, prästost, kardemumma-skorpor (när jag var i Sverige åt han upp en hel påse och ersatte den med vanliga skorpor, it’s not the same honey!), alla söta bitarna i Gott&Blandtat-påsen…

 

Får man lov att förbjuda sin franska pojkvän att äta ens svenska mat eller blir jag officiellt en snål bitch då? Jag ångrar att jag någonsin introducerade honom för mina svenska godsaker.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.