C'est la vie

500 days of summer

IMG_9169

Det verkar vara problem med internet här hemma idag, så nu skriver jag från telefonen på det mobila i stället. Inte för att det är någonting ovanligt att wifi:t krånglar. Det tillhör vardagen här i Sydafrika, och veckans övriga dagar för den delen. Jag tror inte att jag kommer få uppleva snabbt, trådlöst internet förrän jag sätter min fot på skandinavisk mark igen. Ni kan tänka er hur det går att jobba ibland när en fil på 4 mb tar 10 minuter att ladda upp.

Annars då? Det händer en del på jobbet och jag har en deadline till på fredag att bli klar med en blogg som ska fungera lite som en svensk hemsida för volontärdelen. Sedan så har jag hittat ett nytt favoritställe inne i stan och det är även där bilden är tagen. Eva och Jankel tog med mig dit i lördags där vi satt ett par timmar tillsammans med en av deras vänner. Jag åt en så himla god burgare så det är nästan så jag måste åka dit igen till helgen. Jag såg däremot att det ska bli upp mot 30 grader på fredag så kanske borde jag utnyttja helgen till att bättra på brännan. Det positiva med att bo i en stad och ett land där sommaren är 5 månader lång, är att inte känna sig stressad att man ”måste” gå ut så fort solen tittar fram, men samtidigt gör det mig lite lat så jag orkar sällan gå till stranden. Det här att havet håller en medeltemperatur på 14 grader är även det en bidragande faktor.

Nej ni. Nu ska jag byta om till myskläder, ta fram en glass ur frysen och titta på en film. Jag orkar inte göra så mycket mer än så ikväll.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.