Paris

40% off

 

 

Vi tar en paus från Sverige och beger oss tillbaka till Paris. Innan jag åkte till Sverige på semester hade jag nämligen en himla trevlig onsdagskväll med min vän Natalie. Vi sågs efter jobbet för att gå ut och äta på en restaurang vid Bourse. Hon hade bokat via La Fourchette så vi fick 40 % på hela notan. Allt som allt betalade vi 50 euro för två rätter var och två glas vin, vilket jag tyckte var mer än prisvärt. Jag borde göra sådant oftare!

 

Jag kan för övrigt verkligen rekommendera La Fourchette. Det är helt perfekt för att både upptäcka nya ställen och spara en hacka. Kolla villkoren bara. Ibland gäller det t ex endast på menyer eller endast à la carte.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.