Fun stuff

30 is the perfect age

 

  

Min helg kan sammanfattas med fest, vänner och kärlek. I lördags ordnade jag en (väldigt) försenad 30-årsfest och det blev riktigt lyckat. Det minglades vilt och flera sa ”vilka härliga människor här är”. Då vet man att man hittat vänner som är värda att hålla hårt i. Festen höll igång till småtimmarna för att sedan övergå i mysig efterfest innan de sista gick hem strax innan halv fyra.  

 

Igår träffade jag Linda, Pierre, Linnéa och Anthony för fika på Hollandia (alltså deras bakverk… De är farligt goda!), innan de föregående skulle flyga hem igen. Åh, så glad jag blev att de kom ner bara för min fest. Det var så roligt att jag, Linda och Linnéa återförenades här nere i Malmö. Vi känner varandra från Paris från början men nu bor alla i Sverige, men Linda bor i Stockholm medan vi två hamnat här i Malmö. Nu har vi snart känt varandra i sex år, och jag är så glad att jag har dem som vänner för de är verkligen världens mest omtänksamma och generösa personer som funnits där för mig på så många vis de senaste åren. 

På kvällen igår var jag så trött så det fick bli sushi för andra gången den helgen. Jag har hittat Malmös godaste sushi – kolla in Samurai om ni bor nära Värnhem. 

 

Idag har för övrigt varit en typisk måndag. Trött som tusan och inte alls så produktiv som jag borde varit. Tur att vi har så himla kul på jobbet, annars hade jag nog somnat där på eftermiddagen. I morgon får det bli andra bullar! Nu ska jag hem och däcka i min säng! Nio timmars sömn är målet för natten.

 

 
0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Vad bra att du ficvk en bättre upplevelse andra gången. Ibland behöver man åka till en plats två gånger för att uppskatta den 😊 Och jag är också kräsen med sushi, så jag kan intyga att denna är bra! ha det super!

  • Ellinor

    Så roligt att höra att det blev en sådan lyckad kväll och tillställning. Lite tråkigt att jag inte kunde komma, men misströstar ej över anledningen. Får lov att bjuda på ett glas bubbel i Paris senare i vår istället. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.