C'est la vie

21 februari, 07.05

 

Min kusin ringde igår och berättade att lilla bebisen i magen hade kommit ut som en raket tidigt på morgonen. Närmre bestämt omkring klockan 07.05. Alltså för exakt ett dygn sedan. En sjukt söt liten flicka som heter Ines. Det var nästan så att hon föddes i taxin, haha. Den lilla rackaren är lika otålig som sin mor tydligen. Jag började såklart nästan gråta när hon berättade och kände sådan stark kärlek strömma från hjärtat ut i hela kroppen när jag såg bilden på det lilla pyret. Tänk att man kan älska en människa innan man ens träffat den? Alltså, gud som jag längtar efter att få pussa på henne. Mest spännande ska det bli att följa hennes väg i livet. 

 

Jag kände mig lite låg i helgen och hade en liten sting av ångest emellanåt. Den försvann i samma stund som jag hörde meningen ”jag har fött en liten dotter”. Nu känner jag bara värme, stolthet och kärlek. Ibland är livet faktiskt ganska fint. 

 

En sådan nyhet kan till och med få en trött måndag med ett segt morgonmöte att kännas bättre. Nu hoppas jag på en betydligt bättre vecka än föregående. Det kan förhoppningsvis bara bli bättre.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.